Velkommen

Velkommen til Fund & Finesser – en butik, der handler med gode gamle ting og sager:

Loppefund og antik

Jeg tager på loppemarkeder m.m. i Danmark, Sverige, Skotland og hvor jeg nu ellers kommer i verden. Jeg køber kun de ting, jeg selv kan lide. Det er ikke kostbare antikviteter, men smukke, brugte ting til rimelige priser. Ud over brugsting og pyntegenstande sælger jeg små møbler. Nogle sætter jeg i stand, maler og dekorerer. Andre sælges som de er, med den patina som mange års flittig brug giver.


Baggrund

Jeg har altid haft en forkærlighed for gamle ting og har gennem mange år gået på loppemarkeder for min egen fornøjelses skyld. Jeg havde flair for at spotte de gode ting blandt al braset og fik efterhånden samlet mere, end jeg selv havde plads til og brug for. Derfor begyndte jeg at sælge mine fund, og i 2007 åbnede jeg butikken Fund og Finesser i et baghus med en hyggelig gård midt i Præstøs hovedgade.

I 2011 udvidede jeg butikken med en afdeling, der solgte lokal brugskunst. I dag er der en selvstændig butik med metervarer og sytilbehør i det lokale, men jeg sælger stadig Charlotte Bonde Wibergs smukke smykker og genbrugslamper.


B&B
I 2009 åbnede jeg desuden Bed & Breakfast (ét dobbeltværelse) i forhuset på samme adresse. Se mere under ”Bed & Breakfast”.

Jeg håber, du har lyst til at besøge min butik og/eller overnatte i et dejligt, lyst værelse midt i Præstøs centrum.

Med venlig hilsen
Else Pape